Και φέτος το Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών προσφέρει πακέτα αγάπης

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης ξεκίνησε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουν μοιραστεί εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως βρεφικά γάλατα, παιδικές πάνες, παιδικές τροφές, παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών έχει θέσει σε λειτουργία και φέτος το οικολογικό κοινωνικό παντοπωλείο προσφέροντας πακέτα αγάπης σε 200 οικογένειες παγκύπρια.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Το Success story της Κυβέρνησης, για εμάς μεταφράστηκε σε 200 κιβώτια τρόφιμα, για 800 περίπου άτομα, σε ολόκληρη την Κύπρο που έχουν ανάγκη γι’ αυτές τις γιορτές. Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του, το προσωπικό του και τους συνεργάτες του που έχουν προσφέρει για ακόμα μια φορά ώστε να δώσουμε τα απαραίτητα και τα αναγκαία στους συμπατριώτες μας και αυτό το Πάσχα. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

Σε δηλώσεις της η συντονίστρια του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου και υποψήφια Ευρωβουλευτής, κ. Αλεξία Σακαδάκη ανέφερε ότι: «στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχής κοινωνική αλληλεγγύη σε ένα κράτος που ακόμη υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια».

Η εν λόγω δράση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών θέλει να μεταδώσει στους πολίτες το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Συγχρόνως ευχή του Κινήματος είναι η κοινωνική και οικονομική ευημερία του Κράτους και να είναι αυτό το τελευταίο Πάσχα που θα χρειάζεται να λειτουργήσουν τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand