Χαιρετίζουμε την έναρξη της δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ και την ένταξη των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών χαιρετίζει το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων έχει αποφασίσει να ενταχθεί στο ΓεΣΥ στην βάση της αναθεωρημένης πρότασης του ΟΑΥ.

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια έχουν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέσα σε συνθήκες υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση και να αποδεχτούν την αναθεωρημένη πρόταση του ΟΑΥ, παρά το γεγονός ότι απείχε ουσιαστικά από το συμφωνημένο μνημόνιο συναντίληψης.

Όταν πριν από τρία χρόνια κάποιες πολιτικές δυνάμεις έβαζαν προσκόμματα στην εφαρμογή του ΓεΣΥ ή χαιρέκακα προεξοφλούσαν την αποτυχία του, θυμίζουμε ότι ήταν το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών που στάθηκε δίπλα από τον τότε υπουργό Υγείας και στήριξε ανοικτά και αδιαπραγμάτευτα την εφαρμογή του ΓεΣΥ , αν και κίνημα της αντιπολίτευσης.

Σήμερα καθώς ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη δεύτερη φάση εφαρμογής του ΓεΣΥ νιώθουμε δικαίωση και ικανοποίηση. Έχουμε τουλάχιστον συμβάλει - στο μέτρο των δυνάμεων μας - σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand