Πραγματοποιείται αύριο η Επαρχιακή Συνέλευση Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ενόψει του έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου του Κινήματος

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 19:00, Επαρχιακή Συνέλευση Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στα γραφεία του Κινήματος, στην Πάφο, όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης.

Η συνέλευση διεξάγεται ενόψει του έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 09:30 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, για χρονική επέκταση της θητείας των διοικητικών οργάνων του Κινήματος και εκλογή του/της νέου/νέας Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής συνέλευσης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα δεχθεί εισηγήσεις από τα μέλη του Κινήματος ενώ θα διεξαχθεί ελεύθερη συζήτηση για τα θέματα του συνεδρίου. Θα εξεταστούν επίσης τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία των βουλευτικών εκλογών. 

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand