«Δουλειά δεν είχε ο διάβολος ….». Ακόμη ένα περιβαλλοντικό έγκλημα, ελέω κορωνοϊού. Δέντρα αποδεκατίστηκαν μπροστά από ξενοδοχείο στην Πάφο

Καταγγελία γνωστοποιήθηκε στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αναφορικά με κόψιμο αριθμού δέντρων μπροστά από ξενοδοχείο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Μετά την κοπή δέντρων στο Λατσί άλλη μια καταστροφή καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα αυτή τη φορά μπροστά από το ξενοδοχείο Μάριο, στην Πόλη Χρυσοχούς. Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, καταγγέλλει για ακόμη μια φορά μαζική κοπή δέντρων στο διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς.

Αναμένουμε από το Τμήμα Δασών να απαντήσει εάν δόθηκε άδεια για την κοπή των δέντρων ή αν πρόκειται για ακόμη μια καταδικαστέα αυθαιρεσία.

Δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε δέκτες πολλών καταγγελιών που αφορούν περιβαλλοντικά ζητήματα και αποκοπές δέντρων. Τα δέντρα αποτελούν για όλους μας ένα πνεύμονα ανάσας, χαρίζουν ομορφιά στις πόλεις και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής για τους κατοίκους.

Διερωτόμαστε που βρίσκουν την όρεξη και την ενέργεια κάποιοι σε συνθήκες περιορισμού και κορωνοκρίσης να επιτίθενται στα δέντρα. Μήπως ισχύει το ρητό «δουλειά δεν είχε ο διάβολος…».

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καταδικάζουμε οποιεσδήποτε ενέργειες γίνονται εις βάρος του περιβάλλοντος, πόσο μάλλον τις αυθαίρετες κοπές δέντρων.

Ας σταματήσει επιτέλους η αυθαίρετη κοπή τους!

Ξενοδοχείο Δέντρα 3Ξενοδοχείο Δέντρα 3

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand