Οικολόγοι: Εγγραφή για συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών το ρυθμιστικό σχέδιο ανάπλασης των Λεωφόρων Αγλαντζιάς, Λάρνακος και Αμμοχώστου

Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με επιστολή του στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών κ. Λαμάρη, ζητά όπως συζητηθεί το ρυθμιστικό σχέδιο ανάπλασης των Λεωφόρων Αγλαντζιάς, Λάρνακας και Αμμοχώστου.


Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών έχει εκφράσει έντονη διαμαρτυρία και αντίθεση στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγλαντζιάς, να κωφεύσει στις διαμαρτυρίες χιλιάδων κατοίκων και να προχωρήσει στην προειλημμένη απόφαση για τη διαπλάτυνση των Λεωφόρων Αγλαντζιάς, Αμμοχώστου και Λάρνακας. Υπάρχουν έντονες διαφωνίες και αντιδράσεις από τους κατοίκους. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες απαλλοτριώσεις, δεν έγινε δημόσια διαβούλευση με ικανοποιητικά χρονοδιαγράμματα για να ληφθούν υπόψη οι αντιδράσεις των επηρεαζόμενων και ούτε έχει εκπονηθεί περιβαλλοντική μελέτη.
Θέση των Οικολόγων ήταν, είναι και παραμένει ότι δεν μπορεί η επίκληση λόγω ευκολίας χρηματοδότησης, να δικαιολογεί εκπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand