Οι Οικολόγοι στη Δρομολαξιά – Μενεού: Οι κίνδυνοι από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Ο Πρόεδρος και Βουλευτής των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου και μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λάρνακας, συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση που θα γίνει στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με θέμα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, με τη συνεργασία του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού και μετά από αρκετά παράπονα και έντονες ανησυχίες κατοίκων της περιοχής σχετικά με τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Οι κάτοικοι δικαιολογημένα ανησυχούν για την υγεία τους και τις πιθανές επιπτώσεις από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Εκτός από την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου, ομιλητές θα είναι και οι Δρ. Αδάμος Αδάμου Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος Βουλής των Αντιπροσώπων και κ. Γιώργος Κωμοδρόμος Διευθυντής Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών (Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας) καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν την εκδήλωση, για τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών
Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand