Συνάντηση κ. Περδίκη με ομάδα Συμμάχοι Υγείας. Καμπάνα κινδύνου για τα κρατικά νοσηλευτήρια

Δυστυχώς η κατάσταση στα κρατικά νοσηλευτήρια σε μερικές των περιπτώσεων αγγίζει τα όρια της τραγικότητας. Αντί ο στόχος να είναι η πλήρης εφαρμογή του ΓεΣΥ και η διόρθωση των αδυναμιών του, αντιμετωπίζουμε έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό κίνδυνο.

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με την ομάδα πολιτών «Συμμάχοι Υγείας» ανέδειξε την ανάγκη διάσωσης – αρχικά – των κρατικών νοσηλευτηρίων και έπειτα της αναβάθμισης τους.

Επικρατεί έντονη ανησυχία, τόσο από ομάδες πολιτών όσο και από μεμονωμένους ασθενείς για το μέλλον των κρατικών νοσηλευτηρίων, τα οποία οδηγούνται με τη σημερινή κατάσταση πραγμάτων σε κατάρρευση, αντί να στήριξη για να μπορούν να λειτουργούν στις αρχές του ΓεΣΥ.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλεί την Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο υγείας να καταμετρήσουν με σοβαρότητα ένα προς ένα τα καθημερινά προβλήματα των ασθενών και να προβούν τάχιστα στην επίλυση τους.

Ο χρόνος μέσα στον οποίο θα γίνουν οι κινήσεις αυτές είναι καθοριστικός, τόσο για το μέλλον των κρατικών νοσηλευτηρίων, όσο και για την επιβίωση του ΓεΣΥ, ένα σχέδιο το οποίο χρήζει στήριξης και βελτίωσης. 

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand