​Το Κίνημα Οικολόγων συμμετέχει και στηρίζει την εκδήλωση για το κλίμα της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου

Το βλέμμα του κόσμου – που θέλει να δει επιτέλους αλλαγές για το πρόβλημα του περιβάλλοντος – βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μαδρίτη όπου θα γίνουν οι εργασίες της 25ης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP25).

Για τον σκοπό αυτό, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θα συμμετέχει στην εκδήλωση στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου αλλά και στην Πλατεία Ελευθερίας στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης 11/12/19, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου (ΟΠΟΚ).

Στην εκδήλωση – εκ μέρους του Κινήματος – θα παραστούν ο βουλευτής κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο αναπληρωτής εκτελεστικός γραμματέας του Κινήματος κ. Γιώργος Στυλιανίδης, αντιπροσωπεία, μέλη και φίλοι του Κινήματος.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα στον τόπο μας είναι εμφανέστατα και δυστυχώς επιδεινώνονται μέρα με τη μέρα. Οι εμπρησμοί στον Ακάμα είναι μόλις ένα δείγμα του τί κάνει ο άνθρωπος στο περιβάλλον για τα δικά του «συμφέροντα». 

Έχουμε ελάχιστα χρόνια για να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη κρίση που είχε ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, την κλιματική αλλαγή. Πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε μόνο αποφάσεις, αγνοώντας πλήρως τις επιστημονικές συστάσεις και να ξεκινήσουμε αφήνουμε τις ενέργειές μας να «μιλούν».

Είναι καταλυτική η σημασία του εν λόγω συνεδρίου καθώς κρίνεται ουσιαστικά το μέλλον του πλανήτη μας. Αναμένεται να καθοριστεί εάν είμαστε σε θέση ως κόσμος να καταφέρουμε να αποτρέψουμε την επικείμενη κλιματική αλλαγή.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να δώσουν δυναμικά το παρόν τους σε αυτή την εκδήλωση που αποτελεί μέρος της παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand