Έξοδα - Δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς 2020

Τα εκλογικά έξοδα του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών για τις Δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς 2020 έχουν ως εξής: 

eksoda eklogon

Δείτε πιο κάτω τη σχετική επιστολή που έχει αποσταλεί στον προϊστάμενο της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών, κ. Δημήτρη Δημητρίου, με κοινοποίηση στον Γενικό Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας  κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

ΝΟ._493_Δ._ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ_ΕΚΛΟΓΙΚΑ_ΕΞΟΔΑ_ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ_ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ_-_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΠΟΛΙΤΩΝ_ΓΙΑ_ΕΚΛΟΓΕΣ_ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ_5_8_20.pdf

 

Τελικό προεκλογικό μήνυμα υποψήφιας Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Έφης Ξάνθου

Όλοι θέλουμε μια πράσινη Αγλαντζιά! Όλοι θέλουμε πεζοδρόμια, κατασκευασμένα σωστά για να μπορούμε να διακινηθούμε εμείς, να διακινηθούν οι ηλικιωμένοι μας, να διακινηθούν τα παιδιά μας για να μπορούν πηγαίνουν στο σχολείο με τα πόδια ή με τα ποδήλατά τους.

Θέλουμε ένα ενιαίο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, για να μπορούμε όλοι να ασκούμαστε, όλοι να απολαμβάνουμε την πόλη μας, είτε είναι πάνω στο Πλατύ, είτε είναι κάτω κοντά στην περιοχή του Σκαλιού ή στην περιοχή της Καθαρής.

Θέλουμε όλοι να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα. Θέλουμε περισσότερο πράσινο, θέλουμε καθαρά πάρκα.

Αυτά είναι που θα φέρει η δημαρχία μου στην Αγλαντζιά και ελπίζω ότι την Κυριακή 2 Αυγούστου, θα προσέλθετε όλοι μαζικά να ψηφίσετε. Nα ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα με προστασία από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και από τις 13:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που συμμετέχετε και που μας ανεχτήκατε κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες αλλά έφτασε κοντά η Κυριακή, πηγαίνετε και εσείς να ψηφίσετε!

Την Κυριακή 02 Αυγούστου ψηφίζουμε Έφη Ξάνθου - Στην τελική ευθεία οι δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς

Οι έκτακτες δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και θα καθορίσουν αν θα προχωρήσει ο Δήμος της Αγλαντζιάς μπροστά ή αν θα παραμείνει στάσιμος στα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 02 Αυγούστου.

Η εκλογή της Έφης Ξάνθου αποτελεί το καλύτερο σενάριο για μια Αγλαντζιά αναβαθμισμένη, για μια Αγλαντζιά που νοιάζεται για τους κατοίκους της και την ποιότητας ζωής τους, για μια Πράσινη Αγλαντζια.

Απώτερος στόχος μας είναι η Αγλαντζιά να έχει λόγο και ρόλο στην μετά-μεταρρύθμιση εποχή, με την εφαρμογή καινοτόμων και βιώσιμων πρακτικών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια πράσινη καθαρή και ασφαλή πόλη.

Αυτό που οραματίζεται η υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς Έφη Ξάνθου είναι να παρέχει ο Δήμος υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, πέραν από τις τυπικές που αφορούν τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε να αποτελεί την γέφυρα που θα συνδέει τους δημότες μας με την κεντρική κυβέρνηση ώστε να υπάρχει τάχιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, χωρίς ταλαιπωρία και τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Εμείς θέλουμε η πόλη μας να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο πράσινη, πιο ζωντανή!

Γιατί να ψηφίσουμε Έφη Ξάνθου την Κυριακή 2 Αυγούστου; Ψηφίζουμε Έφη Ξάνθου για πράσινη αλλαγή, για πράσινη οικονομία, για μια πράσινη Αγλαντζιά! Για να κάνουμε την πόλη της Αγλαντζιάς σύγχρονη και αποτελεσματική, μια πόλη - πρότυπο για όλη την Κύπρο!

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς Έφη Ξάνθου θα προσέλθει στο Γ’ Δημοτικό σχολείο Αγλαντζιάς (κέντρο 'Ζ') την Κυριακή 02 Αυγούστου στις 10:30 π.μ. όπου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Τελική προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Έφης Ξάνθου

Πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου στις 19:30 η τελική προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Έφης Ξάνθου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην πλατεία του πυρήνα του Δήμου Αγλαντζιάς.

Μετά από μια σύντομη μα συνάμα έντονη προεκλογική περίοδο, αποκορύφωμα της οποίας θα είναι η τελική προεκλογική εκδήλωση, οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν με την υποψήφια Δήμαρχο από κοντά.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ποτά και κεραστικά.

Θέλουμε η πόλη μας να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο πράσινη, πιο ζωντανή!

Ψηφίζουμε για μια πράσινη Αγλαντζιά!

Περιοδεία υποψήφιας Δημάρχου κ. Έφης Ξάνθου στην Αγλαντζιά

Με τους καταστηματάρχες και δημότες της Αγλαντζιάς θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει το πρωί του Σαββάτου 25/07, η υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Έφη Ξάνθου.

Η κ. Ξάνθου με την καθημερινή της τριβή με τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που κατοικούν στην Αγλαντζιά, θα ανταλλάξει απόψεις με τους δημότες και θα ακούσει τους προβληματισμούς τους, ενώ την ίδια ώρα θα αναλύσει το όραμα της για βελτίωση του τρόπου ζωής και της καθημερινότητάς τους.

Η περιοδεία της θα ξεκινήσει στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου επί της Λεωφόρου Λάρνακος, ενώ στις 09:30 θα μεταβεί στο Café Distreto όπου θα προβεί σε δηλώσεις στα μέσα.

Την κ. Ξάνθου θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, ο αναπληρωτής εκτελεστικός γραμματέας του Κινήματος κ. Γιώργος Στυλιανίδης και μέλη / φίλοι του Κινήματος.

Υποψηφιότητα Έφης Ξάνθου

Αγαπητοί μου συνοικολόγοι,

Όπως ήδη έχετε πιθανόν ενημερωθεί, κατέρχομαι ως υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Αγλαντζιάς, με την στήριξη του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών. Η έκτακτη χηρεία της θέσης του δημάρχου της Αγλαντζιάς δημιουργεί επιπλέον πίεση σε ένα Δήμο που έχει ήδη υποστεί σοβαρότατες αποκοπές κονδυλίων και θέσεων προσωπικού τα τελευταία 15 χρόνια. Προσμετρώντας τις θέσεις και αξιώσεις μας από τον Δήμο, λήφθηκε η συλλογική απόφαση να στηριχθεί η υποψηφιότητα μου ώστε να παλέψουμε για όσα αξιώνουμε να γίνουν στον Δήμο Αγλαντζιάς. Η υποψηφιότητα μου συνδυάζει βαθιά τεχνοκρατική γνώση με απύθμενο πάθος για θετική αλλαγή, που θα αφιερωθούν αποκλειστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και ευημερίας των κατοίκων της Αγλαντζιάς.

Είναι ελάχιστος ο χρόνος που θα έχει ο νέος δήμαρχος για να ολοκληρώσει σημαντικά έργα βασικής υποδομής πριν την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει ήδη τεθεί ένα σημαντικό στοίχημα από τον Δήμο, με την υιοθέτηση πιλοτικού προγράμματος συλλογής σκουπιδιών με την μέθοδο «πληρώνω όσα πετώ» (PAYT) και την επικείμενη επέκτασή του σε όλο τον Δήμο από την 1η Ιανουαρίου 2020, και θέλουμε να το δούμε να εφαρμόζεται με επιτυχία ώστε να αποτελέσει το μοντέλο διαχείρισης οικιακών αποβλήτων για όλη την Κύπρο.

Ο τριαντάχρονος αγώνας μας για αποτροπή της διέλευσης λεωφόρου διαμέσου των δύο εθνικών πάρκων (Αθαλάσσας και Ακαδημίας) βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αφού υπάρχει πρόθεση για κατάληξη σε τελικούς σχεδιασμούς και υπογραφής συμβολαίων υλοποίησης εντός του 2020, και θα γίνει κάθε προσπάθεια για αποτροπή υλοποίησης του έργου. Το Σκαλί και η περιοχή του ιστορικού πυρήνα της Αγλαντζιάς έχουν παραμεληθεί πολύ και υποδομές που θα μπορούσαν να βοηθούν στην προβολή και παραγωγή πολιτισμού έχουν αφεθεί σε αδράνεια και στο έλεος του χρόνου και των στοιχείων της φύσης. Ο δε δήμος δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στα αιτήματα των δημοτών για παροχή υπηρεσιών και άμεσης εξυπηρέτησης, όχι μόνο λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και λόγω έλλειψης υλικοτεχνικής και ηλεκτρονικής υποδομής.

Το όραμα μας είναι να παρέχει ο δήμος υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, πέραν από τις τυπικές που αφορούν τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Θέλουμε να αποτελεί την γέφυρα που θα συνδέει τους δημότες μας με την κεντρική κυβέρνηση ώστε να υπάρχει τάχιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, χωρίς ταλαιπωρία και τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Ζητώ την βοήθειά σας για να περάσουμε τα μηνύματα της οικολογίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης που εκπροσωπούμε διαχρονικά. Απευθύνομαι στον κάθε ένα από εσάς, είτε είστε δημότης Αγλαντζιάς είτε όχι, να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια μας να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις και τις προτεραιότητες που έχουμε ως Κίνημα για τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης, αλλά και για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων χρηστής διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Σας ζητώ να παλέψουμε πλάι-πλάι για αυτό το κοινό μας όραμα. Για ένα ολοπράσινο, προσβάσιμο για όλους τους συμπολίτες μας Δήμο, που θα προσφέρει άρτιες και σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες και φιλοξενούμενους του.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου ψηφίζουμε για πράσινη αλλαγή!

Με εκτίμηση,

Έφη Ξάνθου

Υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς

99879266, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

unnamed

Επικύρωσε την απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας της Έφης Ξάνθου ως Δήμαρχος Αγλαντζιάς, η Επαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Λευκωσίας

Η Επαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Λευκωσίας / Κερύνειας κατά τη χθεσινοβραδινή της συνεδρία, ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας να προτείνει την αναπληρώτρια Πρόεδρο του Κινήματος Έφη Ξάνθου, ως υποψήφια για την αναπληρωματική εκλογή του Δημάρχου Αγλαντζιάς.

Μπαίνουμε και επίσημα σε τροχιά εκλογών με ένα δραστήριο στέλεχος του Κινήματός μας που χαίρει ευρείας εκτίμησης στους κόλπους του πράσινου κόμματος της Κύπρου. Με την Έφη Ξάνθου η Αγλαντζιά θα πάρει μια νέα στροφή προς το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, με πρώτιστο γνώμονα τον άνθρωπο και την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της.

Η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας αποφάσισε Έφη Ξάνθου για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

Η Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Λευκωσίας που συνήλθε χτες, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την αναπληρώτρια Πρόεδρο του Κινήματος κα Έφη Ξάνθου, ως υποψήφια για την αναπληρωματική εκλογή του Δημάρχου Αγλαντζιάς.

Η κα Έφη Ξάνθου διεκδίκησε τη θέση και το 2016, πετυχαίνοντας ένα πολύ καλό ποσοστό και κυρίως καταφέρνοντας να βάλει στη συζήτηση τα θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής. 

Την ώρα που όλα τα κόμματα έχουν αποφασίσει την περαιτέρω συρρίκνωση του πάρκου / δάσους Αθαλάσσας με την κατασκευή του έργου της επέκτασης της λεωφόρου Ακαδημίας / Γλαύκου Κληρίδη, είναι πολύ σημαντικό να κατατεθεί ενώπιον των πολιτών μια καθαρά πράσινη επιλογή για την εκλογή Δημάρχου. 

Η Αγλαντζιά είναι ένας κρίσιμος Δήμος για την οικολογία της πρωτεύουσας. Δεν μπορεί να γίνεται και πάλι παιχνίδι στα χέρια των ηγεσιών των κομμάτων.

Έκθεση Εκλογικών Εξόδων κας. Έφης Ξάνθους - Ευρωεκλογές 2019

Εκλογικά έξοδα Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τις Ευρωεκλογές 2019

Τα εκλογικά έξοδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τις Ευρωεκλογές 2019 έχουν ως εξής:

Έξοδα

 

(€)

 

Εκδηλώσεις

 

6,291.09

 

Διαφημίσεις / Επικοινωνιακό

 

33,302.41

 

Ταχυδρομείο

 

2,803.56

 

Extra εργασιακό προσωπικό

 

4,230.00

 

Παράβολα

 

3,000.00

 

Διάφορα

 

553.18

 
   

50,180.24

 

Σχετική επιστολή έχει αποσταλεί στον προϊστάμενο της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών, κ. Δημήτρη Δημητρίου, με κοινοποίηση στον Γενικό Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας  κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Δείτε την επιστολή 

Σελίδα 1 από 3
Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand