Το Σάββατο «Ξανά έλα με την τσάπα σου» στον Απαλό

Μετά το «Eσιη τσάπα στον Απαλό τώρα «Ξανά έλα με την τσάπα σου» το ερχόμενο Σάββατο στις 9:30 π.μ. Καλούμε φίλους και φίλες να πάμε όλοι μαζί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην τοποθεσία Απαλού στα Λατσιά για να φυτεύσουμε 1000 και πλέον κυπριακά δέντρα όπως αγριοελιές, σχοινιές, χαρουπιές και πεύκα.

Παράλληλα θα αντικατασταθούν τα δέντρα που δεν έχουν επιβιώσει από την 1η δεντροφύτευση, δέντρα για να δημιουργηθεί το «Δάσος του Απαλού».

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου Λατσιών, για αυτό το σκοπό αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών όπου αποτελείται από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Γιώργο Περδίκη, την Επαρχιακή Γραμματέα Λευκωσίας κ. Φρόσω Αποστολίδου, καθώς και μέλη άλλα και φίλους του Κινήματος. Σημείο συνάντησης τα γραφεία του Κινήματος στις 9:00 π.μ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο 2012 – 2016 το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών οργάνωσε ή  συμμετείχε σε δενδροφυτεύσεις όπου φυτεύτηκαν 13.961 δέντρα ενώ από τις 22 Μαΐου 2016 έως και σήμερα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών φύτεψε 18.015 δέντρα, τα οποία μπορούν να παράξουν αρκετό οξυγόνο για 72,060 ανθρώπους!

Οι δενδροφυτεύσεις αυτές έγιναν σε συνεργασία με Δήμους, κοινότητες και οργανωμένα σύνολα, στα πλαίσια της προεκλογικής δέσμευσης «κάθε ψήφος και δέντρο» δηλαδή για κάθε ψήφο στις βουλευτικές εκλογές υπάρχει δέσμευσή - που υπερκαλύφθηκε - για φύτευση ενός δέντρου ή θάμνου.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν με την τσάπα σας.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand