Χαιρετίζουμε την αποδοχή της εισήγησης μας για συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου για τα ΜΕΔ των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου σε συνεδρία της την Πέμπτη 16/01, στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη, αποφάσισε να προωθήσει το αίτημα προς τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας να ενημερώσει την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το περιεχόμενο των στοιχείων  που κατέθεσε στη Βουλή η τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη για τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, αποστέλλοντας στον Διοικητή την επιστολή που ο ίδιος ζήτησε με δύο επιστολές προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών χαιρετίζουμε το γεγονός ότι παρά τις διαφωνίες και τις επιφυλάξεις έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Κινήματος να κληθεί ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας σε προσεχή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου για να καθοριστεί ο τρόπος της κατάθεσης των στοιχείων για τα ΜΕΔ των ΠΕΠ (Επισυνάπτεται η επιστολή κ. Περδίκη για εγγραφή του θέματος).

Ο κ. Περδίκης ζήτησε από τις 9 Δεκεμβρίου από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου κ. Ζαχαρία Κουλία όπως κληθεί στην επιτροπή ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου για να δώσει εξηγήσεις σε πολλά και δυσνόητα θέματα για τις μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand