Στηρίζουμε το αίτημα των νόμιμων κατοίκων της πόλης της Αμμοχώστου για επιστροφή σε μια ελεύθερη Αμμόχωστο στα πλαίσια μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του κυπριακού

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης και σύσσωμη η Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος συμμετέχουν σήμερα στην μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου.

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται ενότητα, ψυχραιμία και οργάνωση. Είναι φανερή - ακόμα και από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ερντογάν η ενόχληση των Τούρκων από την εμπλοκή ισχυρών χωρών στην υπόθεση της εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου της περιοχής, γεγονός που θέτει εμπόδια στα σχέδια της Τουρκίας για μετατροπή της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου σε τουρκική λίμνη. Η Αμμόχωστος για άλλη μια φορά χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για να πετύχουν τον απόλυτο εκβιασμό. Δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτή την παγίδα. Ελπίζουμε να έχουν γνώση οι φύλακες» δήλωσε ο κ. Περδίκης.

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου κατά την οποία να συζητηθεί η πρόταση για προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand