Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οφείλει να απαντήσει στην καταγγελία περί δωροδοκίας της Μονής Σταυροβουνίου για αποδοχή του εργοστασίου ασφαλτικού

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζει ακόμα μια φορά την αμέριστη στήριξη του στους κατοίκων των Πυργών, της γύρω περιοχής καθώς και στους μοναχούς της μονής Σταυροβουνίου που δικαιωματικά αξιώνουν ένα περιβάλλον χωρίς κινδύνους, αλλά και ποιότητα ζωής στην κοινότητά τους.

Έχουμε τονίσει ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε την όποια επιπλέον περιβαλλοντική επιβάρυνση, σε μια περιοχή που κατά τα άλλα είναι προστατευόμενη και ενταγμένη στο Natura 2000. Η αντίσταση των κατοίκων, της μονής Σταυροβουνίου και των περιβαλλοντιστών φαίνεται να αναγκάζει κάποιους να αναζητούν αθέμιτες πρακτικές προκειμένου να επιτύχουν τις σκοπιμότητες τους.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ζητά όπως άμεσα δοθούν εξηγήσεις στην καταγγελία του μοναχού πατέρα Σάββα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προσπάθησε να δωροδοκήσει τη μονή Σταυροβουνίου προκειμένου να συναινέσουν στη κατασκευή του ασφαλτικού εργοστασίου.

Θεωρούμε ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει, ο κ. Αναστασιάδης έχει εκτεθεί πολιτικά και οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις. Στο άκουσμα της καταγγελίας αυτής, σε συνδυασμό με το μέγεθος του ιδιωτικού αυτού έργου και της κατασκευαστικής εταιρείας που θέλει να το υλοποιήσει, γεννούνται ερωτήματα και αφήνονται σκιές. Αναμένουμε να γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα απο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand